IZNAJMITE BRODIĆ I ZAPLOVITE

Neke su ljepote vidljive samo s mora, skrivena blaga dubokog plavetnila i mirne rajske uvale. Stoga ne propustite niti tu perspektivu.

 Poželite li otploviti na skrovito mjesto, obići obližnje otoke ili samo za gušt malo zaploviti, u Malinskoj imate mogućnost iznajmiti brodić u te svrhe.

Pošaljite upit

JAHANJE

Jahanje je prilika koja nam se rijetko nudi. Ne srećemo tu mogućnost u svakodnevnom životu, a poželite li osjetiti dašak westerna, Krk je spreman udovoljiti vam.

 Besprijekorno njegovani konji, dresirani za jahanje, pružaju nesvakidašnje iskustvo velikim i malim znatiželjnicima.

Pošaljite upit

PLANINARENJE

Sve je više onih koji vole aktivan odmor, onih koji bijeg od stresne svakodnevice traže u bespućima i ljepotama netaknute prirode.

Predvidjevši takav trend, na Krku su uređene planinarske staze koje udovoljavaju zahtjevima amatera i profesionalaca.

Pošaljite upit

LOV

Profesionalne lovce neodoljivo privlači bogata lovna ponuda Zlatnog otoka.

Dobro organizirana domaća društva, zanimljiva lovišta i obilje autohtone divljači – najviše divlje svinje kao i ptica – najbolji su mamac lovnih turista kojih je iz godinu u godinu sve više.

Pošaljite upit

BICIKLIZAM

Ima li boljeg načina da se odmarate, a istovremeno i rekreirate? 

Otok Krk nudi biciklističke rute uz more i kroz unutrašnjost otoka. Zbog izuzetno dobro uređenih više kilometarskih staza, Krk je poznato biciklističko izletište. 

Iznajmite bicikl i uživajte!

Pošaljite upit

SKI-LIFT PUNAT

Ispitajte svoju ravnotežu, probajte nešto potpuno drugačije, upustite se u avanturu bordanja na vodi.

Kažu da je lakše ako si dobar skijaš na snijegu, no niti u suprotnom ne dajte se pokolebati. Punat vas poziva da se okušate i vježbanjem usavršite i ovaj sport.

Pošaljite upit

VODENI SPORTOVI

Kao pravi otok, Krk nudi mnoštvo sportova i aktivnosti na i u moru. Tako se možete zabavljati skijanjem na vodi, ronjenjem, vožnjom jet ski-a, Devil boat-om, ribolovom, vožnjom na tzv. Banani i mnogim drugim…

Vodene su aktivnosti uvijek šlag na torti ljetovanja.

Pošaljite upit

RONJENJE

Bilo za profesionalce ili za amatere, sigurni smo da ćete u ronilačkim klubovima u Malinskoj pronaći pregršt izazova i atraktivnih ronilačkih točaka.

Istražite dubine Jadranskog mora, te se i sami uvjerite u njegovu čistoću, raznolikost i ostale prirodne ljetope.

Pošaljite upit